Praksa Elektrotehnička škola

Praktična nastava u ELEKTROTEHNIČKOJ ŠKOLI se izvodi od prvog do četvrtog razreda. Plan i program ovog predmeta je na svakoj godini kvalitetno osmišljen, da bi bio zanimljiv našim učenicima i prilagođen njihovom uzrastu.

Praktična nastava za ovu školu osmišljena je tako da se najveći dio realizuje kroz radionice i konkretne praktične zadatke, koje učenici rješavaju individualno ili timski, pod mentorstvom visoko edukovanih nastavnika informacionih tehnologija.

Radionički zadaci koji se postavljaju učenicima su realni radni zadaci, sa kojima će se susretati na budućim radnim mjestima. Posebna prednost ovako organizovane praktične nastave je da će učenici, uz pomoć nastavnika sa bogatim praktičnim iskustvom, imati priliku da razrade vlastite ideje i osposobe se za pokretanje samostalnih poslova, koje im omogućava ovo zanimanje.

Zbog značaja koji dajemo ovom segmentu školovanja, naši učenici odlaze pripremljeni na tržište rada, ali i spremnije koračaju kroz svoje dalje školovanje, ukoliko njihov izbor bude ova naučna oblast.

Naši časovi izgledaju ovako:
spskola.com/racunarski-tehnicar-prakticna-nastava/