СВЕЧАНА ДОДЈЕЛА ПОХВАЛА И ПРИЗНАЊА ЗА НАЈПРОФЕСОРЕ И УЧЕНИКЕ ЗА 2022. ГОДИНУ

Дана 26.12.2022. године у просторијама ПИМ универзитета одржана је свечана подјела похвала и признања Савјета ученика СЦ “Љубиша Младеновић” за најбоље разреднике, професоре и ученике за 2022. годину.

Савјет ученика је прославио успјешан завршетак 2022. године и тим поводом је одлучио да уприличи свечану додјелу похвала и признања оним професорима као и ученицима које су током ове године препознали као најрепрезентативније чланове Савјета, односно професоре наше школе.

У складу с тим, присутнима се најприје обратила ученица Јована Икаловић са бесједом: Наша школа, која нам је представила важност и значај похађања ове школе.

Затим је програм настављен с уручењем награда. За најактивније ученике Савјета изгласано су: Анђела Божић, Јована Икаловић, Сергеј Томашевић; за најразреднике ученици су гласали и то су: Данијела Рајковић, Јелена Лакић и Наташа Чабак; а по гласању ученика ове школе, додијељена су и признања за најпрофесоре и то: Симонида Вилић, Миленко Савичић.

Ријеч су узели похваљени професори, те се у већ емотивној атмосфери присутнима обратила и координатор Савјета, Ана Галић мр. Уз кратак поздрав позвала је да се

на крају присутнима обрати и директорица средњошколског центра Мр Данијела Јокановић, којој је уручен посебан поклон од стране Савјета. Јокановић се захвалила на свим активностима и ангажованости ученика током ове године.

Водитељ програма је била Хелена Дуњић, а пратилац Марко Малесиц и у име Савјета ученика захвалили су се присутнима на доласку и пожељели Сретну Нову 2023. годину.

У Бањој Луци, 26.12.2022. године

Координатор Савјета ученика, Ана Галић мр