KONKURS srednje stručno obrazovanje odraslih 3 NOVA SMJERA!

  • Post category:Vijesti

Broj: 28/14
Datum: 07.02.2014.

Na osnovu člana 25., stav 1. Zakona o obrazovanju odraslih ( „Službeni glasnik Republike Srpske“, broj  59/09), Srednjoškolski centar „Ljubiša Mladenović“ u Banjoj Luci

 

r a s p i s u j e

K O N K U R S
za upis kandidata u programe srednjeg stručnog obrazovanja odraslih, prekvalifikaciju i dokvalifikaciju i programe stručnog osposobljavanja

Četvorogodišnji program za srednje stručno obrazovanje odraslih, prekvalifikaciju i dokvalifikaciju izvodiće se za:

Zanimanje: MEDICINSKA SESTRA – TEHNIČAR
Struka : ZDRAVSTVO

Stručno osposobljavanje izvodiće se za obavljanje poslova:

1.      NJEGOVATELJ  STARIJIH  I  NEMOĆNIH  LICA
2.      ZAVARIVAČ  TIG  POSTUPKOM

 

OPŠTI USLOVI ZA UPIS :

U programe srednjoškolskog obrazovanja odraslih mogu se upisati kandidati koji imaju navršenih 18 godina života, psihofizičke uslove za savladavanje obrazovnog programa, završenu najmanje osnovnu školu za upis na program srednjeg stručnog obrazovanja za sticanje kvalifikacije, odnosno prethodno stečenu srednju stručnu spremu za programe prekvalifikacije i dokvalifikacije.

U program stručnog osposobljavanja mogu se upisati kandidati koji imaju navršenih 18 godina života, psihofizičke uslove za savladavanje programa i završenu osnovnu školu.

DOKUMENTI POTREBNI ZA UPIS :

  1. Prijava za upis (popunjava se u Školi).
  2. Originalno svjedočanstvo o završenoj osnovnoj školi (za program kvalifikacije  i stručnog osposobljavanja), odnosno o stečenoj stručnoj spremi (za program prekvalifikacije i dokvalifikacije).
  3. Rodni list (original).

UPISNI ROK :
Upis polaznika će se vršiti od 10.2.2014.god.  do popune mjesta, u prostorijama SC „Ljubiša Mladenović“ od 08.00 do 14.00.

PROCEDURA ZA UPIS:

Upis i dostava potrebnih dokumenata obavlja se u Srednjoškolskom centru „Ljubiša Mladenović“  u Banjoj Luci, Ulica despota Stefana Lazarevića bb, 78000 Banjaluka, od 08:00 do14:00 časova.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon:

051/379 – 410; 379 – 411; e – mail: info@spskola.com od 08:00 do 14:00 časova.