Obilježavanje Svjetskog dana srednjoškolaca i studenata

I ove školske godine kao i prethodnih, povodom obilježavanja Svjetskog dana srednjoškolaca i studenata, Savjet učenika naše škole je organizovao akciju „Idemo na Mars, a možda i dalje“.

Tim povodom učenici su se našli u ulozi profesora za katedrom i sa dnevnikom u rukama, dok su profesori imali priliku da se vrate u školske klupe u ulogu učenika.

U ulozi profesora bili su učenici: Jovana Gudalović, Teo Krecelj, Nikola Mirković, Tanja Katić, Renata Radetić, Anđela Suvajac, Anđela Oroz, Ivana Ćulibrk, Vojka Balaban, David Šurlan, Milica Radanović, Nikola Radivojac, Luka Marinković, Stefan Vukmir.

U ulozi direktora, sekretara i pedagoga našli su se učenici: Vladimir Hrvaćanin, Jovana Gudalović i Lana Kondić.

U ulozi učenika našli su se profesori: Biljana Marjanac, Maja Stojanović, Brankica Tatić, Radomir Dujaković, Dražen Surtov, Jelena Radanović, Mladen Maksimović, Aleksandar Davidović, Irena Bojičić i Svetlana Slavnić.

Nakon ove aktivnosti učenici su ponovo donijeli zaključak da biti profesor uopšte nije lak zadatak.

Učenici Sara Uletilović, Kristina Blagojević, Milana Vučenović, Nikola Despotović, Andrej Đukić, Lana Kondić, Vladimir Hrvaćanin, Saša Vicanović, Marko Vidović Milana Grmaš, Mihajlo Lukendić su u periodu od 10:30h do 12:30h učestvovali u akciji koju je, na Trgu Krajine u Banjoj Luci, povodom obilježavanja ovog dana organizovao MRESURS.