OBILJEŽEN DAN ŠKOLE I UNIVERZITETA

,,Znanje je svjetlost koja obasjava naš put i vodi nas kroz život“, bila je misao vodilja ovogodišnje svečanosti organizovane povodom obilježavanja Dana Škole i Univerziteta.

Svjesni da je izbor i sticanje znanja prvi korak u gradnji uspješne karijere svakog pojedinca, Univerzitet za poslovni inženjering i menadžment i Srednjoškolski centra su istrajali u postizanju postavljenih ciljeva i namjeri da omoguće svojim studentima i učenicima visoko kvalitetnu nastavu, ugodan ambijent za učenje i veliku podršku u ličnom i profesionalnom razvoju.

Tokom prethodnih dvanaest godina svog rada, Univerzitet i Srednjoškolski centar razvijali su vlastiti duh i prepoznatljivost svog rada.

U tom duhu protekla je i svečanost organizovana ovim povodom, 12. maja 2015. godine.

Uz prisustvo brojnih gostiju, koji su iskazali svoju podršku i iskrene želje da Univerzitet i Srednjoškolski centar istraju u svojim ciljevima i nastave svoje postojanje, na zanimljiv i kreativan način, prigodnim programom, predstavljen je dosadašnji rad naše institucije.

Ovo je bila prilika da maturantima i apsolventima čestitamo na postignutim rezultatima, proglasimo najuspješnije studente i uručimo im priznanja Zlatna i Srebrna značka.

Pohvale su, takođe, uručene najuspješnijim učenicima odjeljenja kao i učenici generacije.

Minja Vranješ, učenica generacije, nagrađena je stipendijom PIM univeziteta za prvi ciklus studija.

Povodom ovog praznika upućujemo čestitke svim učenicima, studentima i nastavnicima naše Škole i Univerziteta.