Велико прољећно чишћење нашег школског дворишта 2023.

Ученици Савјета ученика СЦ „Љубиша Младеновић“ су током данашњег дана заједно са осталим заинтересованим ученицима школе учествовали у прољећном великом чишћењу школског дворишта.

Како би се ученицима приближила важност заштите животне средине, на дан акције у средњошколском центру „Љубиша Младеновић“ координатор Савјета ученика и професорица етике Ана Галић мр, одржала је предавање на тему Еколошка етика, а ученици су затим спровели акцију чишћења школског дворишта.

Да поновимо завршну реченицу с предавања: Лијепо је бити интелектуалац, али буди генијалац: „Интелектуалци рјешавају проблеме, генијалци их спрјечавају.“ Алберт Ајнштајн.

Овим путем апелујемо на све ученике да се суздрже од бацања отпадака и користе канте. Само сви заједно можемо допринијети чистијој околини.

У Бањој Луци, 13.03.2023. године
Ана Галић мр, координатор Савјета ученика

Ученици Савјета ученика СЦ „Љубиша Младеновић“ су током данашњег дана заједно са осталим заинтересованим ученицима школе учествовали у прољећном великом чишћењу школског дворишта.  Како би се ученицима приближила важност заштите животне средине, на дан акције у средњошколском центру „Љубиша Младеновић“ координатор Савјета ученика и професорица етике Ана Галић мр, одржала је предавање на тему Еколошка етика, а ученици су затим спровели акцију чишћења школског дворишта.  Да поновимо завршну реченицу с предавања: Лијепо је бити интелектуалац, али буди генијалац: „Интелектуалци рјешавају проблеме, генијалци их спрјечавају.“ Алберт Ајнштајн.  Овим путем апелујемо на све ученике да се суздрже од бацања отпадака и користе канте. Само сви заједно можемо допринијети чистијој околини.  У Бањој Луци, 13.03.2023. године Ана Галић мр, координатор Савјета ученика