Nova bronza!

  • Post category:Vijesti

 Nova bronza!

Rukometna ekipa SC „Ljubiša Mladenović“ je na srednjoškolskom prvenstvu Banjaluke, održanom 25.02.2014.godine, u sali OŠ „Bora Stanković“, osvojila treće mjesto i plasirala se na regionalno prvenstvo, kao treći predstavnik Banjaluke.

Ekipa u sastavu: Stefan Glavić, Nikola Todorović, Predrag Marić, Vladan Dragičević, Neven Mikača, Darko Vojvodić, Nemanja Granolić, Srđan Mikača, Srđan Jojić i Dejan Bilbija je, bez dileme, ostavila srce na terenu, te pred brojnim navijačima i na opšte oduševljenje pokazala kako se brane boje škole. Nakon srećne okolnosti u žrijebu, gdje smo, zbog neparnog broja prijavljenih ekipa (11) u prvom kolu bili slobodni, u drugom kolu smo sa ubjedljivih 15-4 savladali ekipu Ekonomske škole. U konačnom plasmanu osvojili smo treće mjesto.

Za ovaj rezultat naša škola je dobila pehar i diplomu, kao i čestitke domaćina i organizatora. Još jednom treba pohvaliti sve igrače, a posebno Stefana Glavića i Nikolu Todorovića, koji su igrali povrijeđeni, a opet uspjeli biti najbolji.

Svaka čast, momci!