Održan prvi roditeljski sastanak u školskoj 2021/22. godini

U našoj školi održan je prvi roditeljski sastanak u školskoj 2021/22. godini.

Roditeljski sastanak održan je u svim razredima naše škole. Na prvom uvodnom roditeljskom sastanku roditelji su upoznati sa školskim kalendarom, planom i organizacijom rada za školsku 2021/22. godinu, kao i vannastavnim aktivnostima koje su planirane za tekuću godinu.

U Srednjoškolskom centru “Ljubiša Mladenović” poseban značaj posvećujemo različitim oblicima saradnje sa roditeljima jer su roditelji najznačajniji partneri i saradnici naše škole. Jedan od oblika saradnje jesu upravo kolektivni roditeljski sastanci koji su prilika da razmijenimo utiske o radu školu, aktivnostima koje realizujemo, idejama, prijedlozima, a sve u cilju kvalitetnijeg rada naše škole.

U svim odjeljenjima prvog razreda, pored razrednih starješina prisustovali su direktor škole, psiholog i PR menadžer.

Direktorica Srednjoškolskog centra “Ljubiša Mladenović” mr Danijela Jokanović obratila se roditeljima učenika prvih razreda, u uvodvom dijelu roditeljskog sastanka. Direktorica je na samom početku srdačno pozdravila roditelje u svoje lično ime, ali i u ime vlasnika i osnivača SC “Ljubiša Mladenović” prof. dr Ilije Džombića. Ona im je poželjela iskrenu dobrodošlicu i zahvalila im se na ukazanom povjerenju. Prilikom obraćanja, direktorica je naglasila viziju i misiju rada naše škole.

U nastavku uvodnog dijela roditeljskog sastanka govorila je Vesna Gojić, školski psiholog. Roditeljima je prestavljen rad psihološke službe, kao važan segment koji pruža podršku ka potpunom i kompletnom razvoju naših učenika. Takođe, roditeljima je prikazan plan vannastavnih aktivnosti, projekata i saradnje sa društvenom zajednom koje tradicionalno njegujemo u našoj školi.

O prvim utiscima roditelja učenika prvog razreda o našoj školi i njihovim očekivanjima koja imaju razgovarala je Jovana Popović, PR menadžer.

Prvi roditeljski sastanak u novoj školskoj godini protekao je u prijatnoj atmosferi i pozitivnom duhu na zadovoljstvo roditelja, profesora, kao i uprave škole.