Posjeta kompaniji Satwork

  • Post category:Vijesti

Učenici naše Škole, Računarski tehničari, imali su priliku da u ponedjeljak, 04.12.2017. godine, posjete kompaniju Satwork.

Satwork je tržišni lider u oblasti satelitskog praćenja vozila. Specijalizovali su se u oblasti kreiranja, razvijanja i pružanja usluga baziranih na GPS tehnologiji.  Pored GPS satelitskog praćenja, razvijaju i unapređuju brojne integrisane usluge kao što su mjerenje nivoa i kontrola potrošnje goriva, aplikacija koje omogućavaju komunikaciju između vozača u vozilu i operatera u kancelariji, usluga praćenja i nadzora specifičnih vrijednih pošiljaka u transportu, berza transporta, aplikacija za pametne mobilne telefone, te brojne izvještaje i servise.

Predstavnici ove kompanije su upoznali naše učenike sa ovim zanimljivim i izuzetno korisnim područjima djelovanja , kao i prostorom i opremom kojom raspolažu.

U prijatnom ambijentu, uz mnoštvo pitanja naših učenika na koja su ljubazni domaćini detaljno odgovarali, protekla je još jedna stručna posjeta u organizaciji Srednjoškolskog centra „Ljubiša Mladenović“.