Predavanje naših učenica u okviru manifestacije “Puzijada”

  • Post category:Vijesti
Predavanje naših učenica Medicinske škole, u okviru manifestacije “Puzijada”, sa temom “Pelenski osip kod beba”, održano je Tržnom centru Fortuna Klašnice 21. septembra 2021. godine.

U okviru predmeta pedijatrija, a u saradnji sa UG “Pomozimo djeci” i ZU “Pedijatrijska ambulanta dr Lolić”, učenice Srednjoškolskog centra “Ljubiša Mladenović” su odlučile da skrenu pažnju na značaj edukacije o prevenciji pelenskog osipa.

Učenice četvrtog razreda medicinske škole Bojana, Elena, Neda i Jovana su u okviru “Puzijade” održale predavanje na temu “Pelenski osip kod beba” u TC Fortuna – Klašnice.

Učenice su, nakon održanog takmičenja u puzanju beba, održale predavanje roditeljima o značaju pravilne njege i higijene kože, uzrocima pojave osipa, kvalitetu pelena i sl.

Roditelji su predavanje pažljivo i pomno poslušali, a naše učenice su imale čast da uruče vrijedne nagrade sponzora manifestacije.

U srednjoškolskom centru “Ljubiša Mladenović” kontinuirano podstičemo učenike da se uključuju u različite projekte i da na praktičan način primjenjuju stečena znanja.

Utisci sa ove manifestacije su sjajni. Bravo na naše učenice!