PRVA ZIMSKA RADIONICA – ADOBE ILLUSTRATOR

O RADIONICI

Sigurni smo da vas zanima kako će izgledati prva radionica i šta ćete novo naučiti…

Kao što vidite i u samom naslovu, radi se o poznatom programu Adobe Illustrator, koji predstavlja vektorski grafički uređivač, odnosno vektorski baziran računarski program za crtanje, kojeg je razvila američka kompanija Adobe Systems.

Uz Illustrator radionicu upoznaćete se sa ovim programom i za početak naučiti sam značaj, mogućnosti koje pruža ovaj program, te kroz praktične vježbe naučiti i samostalno KREIRATI LOGO.

Svaki razred će imati svoj tim koji će raditi na izradi LOGO-a određeni vremenski period na predviđenim radionicama u savremenom okruženju!

Pored izrade logoa, uz Adobe Illustrator možete da crtate razne objekte, stvarate ilustracije i obavljate sve dizajnerske zadatke.

Bez obzira na vaše predznanje i školu u koju idete, ova radionica će vam omogućniti da steknete vještine koje će vam značiti u raznim budućim poslovnim izazovima!

TAKMIČARSKI DIO

Uz prvu zimsku radionicu, Adobe Illustrator, organizovali smo i TAKMIČARSKI DIO!

Ovaj dio radionice podrazumijeva takmičenje svih razreda uz mogućnost ostvarivanja vrijedne nagrade, nakon što komisija donese odluku koji tim je POBJEDNIK.

A, pobjeđuje onaj tim koji ponudi najbolje rješenje za izradu logoa i prezentuje svoj sadržaj.

Nagrađeni tim dobija KOMPLETNU obuku za program Adobe Illustrator i certifikat, nakon koje će moći samostalno kreirati razne dizajnerske sadržaje koji će im značiti za buduće poslovne izazove, neovisno o struci kojom se budu bavili.

DETALJNIJE O RADIONICI

Sutra, 15. decembra, detaljno ćemo vas obavijestiti o značaju radionica, prvoj zimskoj radionici, trajanju i vremenu održavanja, kao i sve specifičnosti o takmičenju.

PORUKA UČENICIMA

Iskoristite sve pogodnosti koje vam škola pruža, družite se i unaprijeđujte svoje znanje i vještine!

NAPOMENA

Zaštita zdravlja učenika i svih zaposlenih u školi je prioritet i od posebnog je značaja, te je, kao i do sada, sve organizovano uz poštovanje mjera i preporuka Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, kao i instrukcija Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske kako bi se spriječila pojava i širenje virusa korona u našoj školi.

PR SLUŽBA ŠKOLE