Dodijeljen zlatni dukat prvoj novorođenoj bebi u 2013. godini u Trebinju

Direktor Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment  Banja Luka, u okviru koga djeluju Srednjoškolski  centar  „Ljubiša Mladenović“ iz Banja Luke i Studijski centar PIM Trebinje,  prof. dr Ilija Džombić,  posjetio je danas ginekološko- akušersko odjeljenje Opšte bolnice u Trebinju i prvorođenoj bebi,  dječaku  Dušanu Ruparu,  rođenom  01.01. 2013 god. u 23:10 časova, darovao dukat i prigodan poklon paket kozmetike za bebe.

Direktor Univerziteta  je ovom prilikom  izjavio da će ovo darivanje postati praksa u   Banjoj  Luci i Trebinju  tokom  novogodišnjih i božićnih praznika. Poželio je malom Dušanu  i njegovim roditeljima, Milici i Srđanu, dug život, dobro zdravlje i mnogo sreće,  i dodao da   Dušan,  kao vlasnik dukata,   postaje i korsinik  stipendije  iz Fonda „Ljubiša Mladenović“, koja će mu omogućiti srednjoškolsko i visoko obrazovanje na PIM Univerzitetu.

Na kraju posjete, zahvalio se  i osoblju ginekološko- akušerskog odjeljenja Trebinje na srdačnom dočeku i razumijevanju.DSC07068 (Small) DSC07074 (Small) DSC07075 (Small) DSC07080 (Small) DSC07083 (Small)