Izlet – Eko centar Ljekarice

  • Post category:Vijesti

Lijep jesenji dan divna je prilika da početak nove školske godine obilježimo još jednim izletom u prirodi.


Sunčan oktobarski dan, 10.10.2018. proveli smo u prirodnom okruženju Eko centra Ljekarice.

Koliko je za duh i tijelo blagotvoran i koristan boravak u prirodi svima nam je poznato, ali koliko će biti i zabavan to zavisi samo od nas.

Mnogo uređenog, ali opet potpuno prirodnog prostora je divna prilika za uživanje u šetnji uz šume opojnih mirisa, mirna jezera, drvene mostiće i molove. Kombinacija drveta, kamena i vode stvara poseban ugođaj mira i još više pojačava osjećaj lijepog.

Kao i uvijek, na izletima naše škole ističemo zajedničko učešće učenika i profesora u igrama kao što su povlačenje konopca, trka u vrećama ili prelazak određenog poligona, što navedene aktivnosti čini još zabavnijim i uzbudljivijim. Miris roštilja i zvuci muzike uz smijeh i odlično raspoloženje neizostavan su dio našeg opuštenog druženja.

Ovaj put smo u drugarskom raspoloženju proslavili i jedan rođendan našem učeniku Nemanji Gavriću. Rođendanska pjesma, divne čestitke i veseli komentari ostaće, sigurni smo, trajna uspomena iz školskih dana.

Ovakvi izleti ispunjeni raznim zanimljivim aktivnostima divna su prilika za razvijanje timskog duha i saradnje, ali i izgradnju prijateljskih odnosa i povjerenja između učenika i profesora.

Obogaćeni pozitivnom energijom, prijatnim iskustvima i lijepim uspomenama sa ovog izleta spremni smo za izazove koje nam donosi ova školska godina.